27/07/2021

Ahmad Hanizam

Kebebasan Kewangan Untuk Semua!

Masih Ada Peluang Lagi

Bulan lepas, kami sibuk promote fund baru.Harga 0.25 sen, di mana company invest di luxury co macam Microsoft, Apple, Tesla, Tencent China, dan banyak lagi.

Ramai yang invest dengan saya last month, yang kami panggil e – Islamic Pioneer 40 Entrepreneurs Dari rakan rakan Facebook saya, dalam 34k, Btw, apa dah jadi fund tu sekarang?

Mereka start urusniaga pada 11 May, Dah 3 minggu dah, price fluctuate. Harga tengah menaik. Pada 1st June ianya naik menjadi 0.2581. Dan biasalah, ianya fluctuate, turun naik, Dan 3th june, market USA, Regional, turun sikit, jadi 0.2543.

Tapi please bear in mind na, investment unit trust ni, medium to long term. Short term not advisable. Tapi, tak dak contract, Kalau nak ambil or nak jual balik tak ada masalah,. Btw, hari ni Kita Public Holiday, Kalau ikutkan, pasaran Nasdaq USA naik 1.47% masa hari jumaat. Fund islamic ini, 98 percent invest di pasaran global.

Dan saya cukup optimist, Ianya akan naik lagi dan lagi, Bayangkan fund ini dilancarkan ketika dunia menghadapi pandemic Belum pulih lagi, dah ada kenaikan, kan?

Btw, kalau kalian termiss nak beli harga 0.25 dulu..Kita ada lagi fund baru, juga islamic..Yang kami panggil Public e Islamic Innovative Technology Fund ni juga, 98 percent invest peringkat global. Diversify investment kalian, yang banyak invest kat local, kita masuk global pulak.

Harga 0.25 sen sampai 14 june ni. Nak start invests cash 10k pon boleh, nak cuba dulu 3k pon boleh..Fund ni hanya investment tunai, kalau nak guna akaun 1, ep£, kita ada fund lain yang powerful.

Dan sekarang ni, ada lucky draw, jika invest 5k, boleh dapat satu lucky draw Proton x70

Nak buka akaun, semua online.

Kami akan guide, boleh whatapps saya.

👇
👇
👇

Whatsapp : https://wa.link/mp2hqk

Please follow and like us: