29/07/2021

Ahmad Hanizam

Kebebasan Kewangan Untuk Semua!

Sambutan Hangat Dana Baru

Ni senarai nama rakan FB yang baru buka akaun untuk invest fund baru yang invest kat Apple, Microsoft, Tesla, Wechat, dengan harga 0.25 sen seunit.
Dan dah pon approved.

Ni tak termasuk yang belum approve, baru transfer online 2-3 hari lepas,
Yang tengah tunggu email dari Public Mutual untuk verification
Yang baru baru nak bukak akaun.

Existing cllents saya, saya tak promote lagi.
Yang ni semua rakan FB.

Ada yang start 3k, ada yang 10k , 30k dan lebih..
Syabas untuk mereka.

Secara jujurnya, saya jarang jarang sangat promote funds baru launch
Maybe ini kali pertama dalam masa 5 tahun, sebab saya prefer existing funds yang proven.
Ada track record.

Saya cukup berhati hati,
Tak berani nak promote fund yang saya sendiri tak pasti.

Tapi, fund baru kali ni special, sebab combine investment kat USA , Hongkong, China.
Kali pertama mereka combine Regional dan USA, yang islamic.

Dan selama ni, saya memang banyak masukkan dana pelaburan existing clients samada kat China, Hongkong or USA.
Dan performance memang superb untuk level saham amanah.

Jom, ambil peluang ini untuk mulakan pelaburan, start dulu 3k, ada lebih invest lebih.
Invest banyak, pulangan pun banyak.

Nak tahu details, boleh je whatsapp

011-56598769 (AhmadHanizam)

Please follow and like us: