29/07/2021

Ahmad Hanizam

Kebebasan Kewangan Untuk Semua!

Kenapa Perlu Melabur

Kenapa kalian perlu melabur dengan fund baru kami ni…..

Special sikit….. jap lagi saya beritahu nape lain dari yang lain…

  1. Investment medium to long term
    Bahasa buku, unit trust ni paling afdal untuk 3 tahun and above
  2. Tapi paling best, tak ada contract, bila kecemasan, anytime je boleh ambik.
    Base on value terkini.
  3. Dana ni, dana tunai sahaja, ep£ tak boleh guna..
  4. Funds dilaburkan kat oversea,
    50 percent dilabur kat USA.

Paling wow sebab mereka invest kat Company yang besar macam Microsoft, Apple, Google ..

Selebihnya Kat Asia, seperti Tencent di China, Taiwan dan di Japan.
Tencent ni memang antara co terbesar di China.

Kira fund ni special lah…..
Sebab gabungan USA dan Asia.
Dan semua patuh syariah.

  1. Investments focus pada Healthcare Industry, kita perasan kan, industri healthcare ni semakin mempunyai demand tinggi,
    Lagi lagi sejak kes covid ni…

Yang lain macam Information Technology, Communication, dll.

  1. Harga special, 0.25 percent saja seunit.
    Double wow..
  2. Kami closely monitor,
    Keja saya monitor investment clients.

Buat masa ni takde bisnes lain, hanya nak jaga dan focus pada client’s investment sahaja..

  1. Nak invest kena guna online, boleh la nak start 5k ke, kalau ada lebih, invest 150k
    Jadi Mutual Gold terus.

First step buka akaun dulu.

Tapi jangan risau, kami akan guide cara nak buka secara online ni.

Please follow and like us: