27/07/2021

Ahmad Hanizam

Kebebasan Kewangan Untuk Semua!

Peluang Untuk Melabur Unit Trust Adalah Sekarang

Saya dah pernah invest sebelum ni bang tapi tak tahu apa perkembangan dia.

Itu feedback yang saya dapat daripada officemate yang bertugas sebagai trainer dan selalu out station ni.

Beliau pun tak pasti status pelaburan sama ada untung ataupun rugi sekarang…

Maklumlah sebelum ni, agen lama ada cadangkan pelaburan unit trust sebagai pelan persaraan dan nak jadikan sehingga satu juta bila bersara kelak.

Matlamat tu dah terbaik cuma perlu disusuli perancangan dan pelaksanaan teratur juga supaya mudah tercapai.

Jadi, disebabkan agen sebelum ni tak dapat dihubungi maka saya tawarkan diri untuk jadi konsultan beliau dan akan manage serta monitor pelaburan beliau.

Insyaallah, harga fund akan dipantau setiap hari dan biasanya saya akan update performance sekurangnya-kurangnya setiap bulan…

Lagipun unit trust ni sesuai untuk mid to long term.

Jika melabur dengan akaun 1 epx, hanya perlu isikan borang dan saya akan submit ke pejabat Public Mutual.

Nak guna cash lebih simple sebab semua urusan adalah 100% online saja, tak perlu bersemuka face to face.

Alhamdulillah…tuan N bermula dengan RM 4k.

Terima kasih dan selamat maju jaya diucapkan.

Please follow and like us: