Melabur Dengan Norma Baharu

Petang semalam, saya baru terima borang yang baru diposkan oleh bakal pelabur unit trust dari KL.

Seorang eksekutif muda yang tahu tentang peluang pelaburan dalam unit trust melalui ep£ acc 1.

Beliau agak sibuk dengan kerjaya, nak jumpa pun tak sempat jadi dia poskan je borang tu.

Insyaallah…bila ada masa, boleh jumpa untuk update perkembangan pelaburan beliau.

Berumur 38 tahun dan jumlah acc1 ada 102k, jadi beliau layak untuk melabur rm8400 untuk permulaan. Boleh buat setiap tiga bulan sekali.

Pesan dia, memang dia ada buat research tentang pelaburan unit trust tapi masa yang terhad untuk monitor dan sebagainya. Beliau amanahkan kepada saya untuk uruskan.

InsyaAllah..saya akan manage dan monitor properly serta amanah ini akan dijaga sebaiknya.

Petang ni saya submit form ni dan jika ada lagi yang nak tahu tentang pelaburan unit trust, boleh pm sekarang.😉

#unittrustinvestment

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *