27/07/2021

Ahmad Hanizam

Kebebasan Kewangan Untuk Semua!

9/10 Rezeki Perniagaan: Dari SOLOpreneur ke ENTREpreneur menjadi GLOBALpreneur

Ini adalah ebook Irfan Khairi yang ke-8.

Namun, ianya adalah ebook “in the making” sejak lebih 20 tahun yang lalu di mana Irfan Khairi kongsikan ribuan pengalaman, tips dan strategi dalam mengembangkan EMPAYAR Bisnes beliau.

Bagaimana Irfan Khairi memulakan perniagaan seorang diri dengan hanya sebuah laptop sebagai seorang SOLOpreneur dan menjana pendapatan sejuta yang pertama, kemudian mengembangkan jenama perniagaan serata Malaysia sebagai ENTREPRENUER multi-million dan kini melebarkan sayap perniagaan ke peringkat antarabangsa sebagai GLOBALpreneur.

Dan kesemuanya dilakukan pada modal yang minima!

Ini adalah ebook beliau yang terbaik yang pernah ditulis.

Banyak strategi yang dikongsikan “behind the scenes” yang ramai tidak tahu bagaimana beliau menjenamakan dan membina perniagaan di internet dan juga offline yang kini bernilai multi-million di Malaysia dan di peringkat antarabangsa walaupun beliau mempunyai staff kurang dari 10 orang sahaja.

Terlalu banyak strategi yang dikongsikan dalam ebook 250 muka surat ini (padat dan penuh dengan strategi, dan tidak bergambar untuk membazir ruang) kesemua strategi ini telah digunakan dan amalkan sejak 20 tahun yang lalu dalam mengembangkan perniagaan beliau.

Ingin tahu apakah antara isi kandungan strategi yang beliau sampaikan?

Maklumat lanjut buku ini ada DI SINI.

Anda tak akan menyesal memiliki ebook ini. InsyaAllah

Dapatkan ebook “9/10 dari Solopreneur ke Entrepreneur menjadi Globalpreneur” sekarang!

Ikhlas daripada,

Ahmad Hanizam

Solopreneur

Please follow and like us: